Comel Dipandang Enak Dimakan

Melaka Food Buzz edisi kali ini memang rare sebab kita akan makan DAGING ARNAB weh!

Daripada tengok arnab kat ladang, kita makan pula daging arnab yang diusahakan oleh Pak Syed ini. Ada macam-macam jenis masakan daging arnab ini. Masak lemak cili api boleh, buat rendang pun sedap.

Kata hos, daging arnab ini lembut dan manis. Korang yang nak try rasa, dapatkanlah produk daging arnab dari SK Prima Enterprise di shopee atau boleh terus ke ladang Pak Syed di Jalan Bukit Senggeh.

📍 SK Prima Rabbitry, Jalan Bukit Senggeh, Selandar

#Rabbit
#Arnab
#DagingArnab
#PakSyed
#SKPrima
#MelakaFoodBuzz
#mfb
#melakatv

Views:

14 views

Shares